Säljande Projektledare

Välkommen till framtidens byrå!

Reklam- och marknadsföringsvärlden är i förändring och gamla sanningar stämmer inte längre. Kunderna har flyttat till nya plattformar och de sociala nätverken har i grunden ändrat vad vi förväntar oss för typ av kommunikation från företag och organisationer. The Amazing Society fungerar som en hybrid mellan en reklam- och mediabyrå och erbjuder våra kunder strategi, produktion och distribution – allt under ett och samma tak. Vi hjälper företag och varumärken bemästra och lyckas med sin reklam och kommunikation genom att ta utgångspunkt i sociala och digitala kanaler. Och vi levererar bevisad effekt och nytta. Efterfrågan på digital kompetens och resultatet av vårt arbete gör att våra kunder bara vill ha mer och därför behöver vi bli fler.

Om rollen

Jobbet innebär att du har ett ansvar för att både aktivt anskaffa samt utveckla befintliga kunder tillsammans med olika specialistkompetenser i teamet. Vi ser att du är analytiskt lagd, har ett utpräglat affärsintresse och tycker om arbetskulturen som kommer med en starkt växande byrå. Du har ett högt grundtempo och ett intresse för marknadsföring, nya tekniker och kommunikationsplanering. Du går igång på utmaningarna kring det ständigt föränderliga medielandskapet.

Vi ser att du har:

  • Erfarenhet från att arbeta med marknadsföringstjänster innehållande både sälj- och kundansvar

  • Ett intresse av affärer och drivs av att både utveckla samt förvärva nya kunder

  • Vana av att vara i dialog med stora konsumentvarumärken såväl svenska som internationella

  • Tycker om att bygga relationer och stärka ditt nätverk

  • Hög social förmåga och uttalad känsla för service

  • Brett kontaktnät samt erfarenhet från både media- och kommunikationsbyrå är meriterande

Att jobba hos oss:

The Amazing Society har sedan start haft en vision om att skapa världens bästa arbetsplats. Vi är övertygade om att de bästa resultaten uppnås när människor är passionerade, har frihet att bestämma hur man ska lösa sina uppgifter och känner att det de jobbar med bidrar till någonting värdefullt. Vi är värderingsdrivna och ser jämlikhet och mångfald som livsviktiga byggklossar i en framgångsrik och framtidsinriktad byrå. Läs mer om vårt arbeta med att förändra branschen här: https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/10/13/tobias-franzen-xxx/. Vi är hungriga, nyfikna, affärsfokuserade och snabbrörliga. Vi strävar efter en jämn fördelning av män och kvinnor och vi kommer inte lägga någon vikt vid ditt namn när du skickar in din ansökan.

Med över 40 anställda, tre gaseller och ett flertal priser och utmärkelser i ryggen, är vi stolta över att kunna titulera oss som en av landets ledande digitala byråer! Stoltast är vi över att vi 2018 vann Guldvågen. Ett pris som tilldelas Sveriges mest jämställda byrå.

Sista ansökningsdag är den 17/9 – men vi förbehåller oss alternativet att påbörja dialog med kandidater innan sista ansökningsdatum. Dina ansökningshandlingar ska innehålla personligt brev och CV, skicka dessa per e-post till lediga.tjanster@tas.se.